С наближаването на изборите в САЩ, крайнолевите активисти ще направят всичко възможно да спрат преизбирането на Доналд Тръмп. Вчера от Youtube изтриха канала на Стефан Молиньо – водещ на най-голямото шоу за философия и либертарианец (регистриран преди 14 години, с почти 1 милион абоната) и няколко други десни канала. Цензурирането им е просто поредния етап от многогодишното вече цензуриране на всички неудобни десни гласове, които имат голяма аудитория и могат да влияят на общественото мнение. Интернет е по същество децентрализиран, но огромна част от общуването е концентрирано в обезсмислящи тази децентрализация платформи – youtube, facebook, twitter. За да бъде преборена цензурата, трябва да се подкрепят творците индивидуално или на алтернативни платформи, но тогава те много по-трудно стигат до огромните аудитории на технологичните гиганти.
Тръмп дразни много хора, защото разбутва корумпираната кочина на политическото и културно статукво. Не е необходима конспирация, за да се води такава всеобхватна война срещу него. Всички тези действия са част от системната културна и политическа дейност на лявото и на групировките, които политиките на Тръмп и дясната реакция застрашават.
Виждаме безрезервно клякане на медиите пред вандалите от Black Lives Matter. Едновременно ви казват, че трябва да си стоите вкъщи, заради коронния грип, от друга страна протестите били хубаво нещо и на тях вирус не се лови. Онлайн платформите също водят безпрецедентна кампания на цензура – Reddit свали най-големият форум TheDonald. Twitter показва предупредително съобщение, ако искате да видите публикациите на президента, въпреки че имаше решение на Върховния съд на САЩ, с което се забранява такава цензура. Twitch пък изтриха канала на самия Доналд Тръмп за нарушения от стари видеа, включително речта му, с която се кандидатира за президент.
Над 80% от журналистите в САЩ определят себе си като леви или са членове на демократическата партия. Същото е сред преподавателите в университетите, от които дори двуцифрен процент се самоопределят като комунисти. Тези радиоточки за крайнолеви античовешки идеологии (зеленизъм, интерсекционализъм, феминизъм и др.) десетилетия наред методично прогонват алтернативните гласове, докато се стигне до сегашната ситуация журналистиката и западните университети да са тотално доминирани от крайнолява пропаганда, с малко одобрена опозиция за цвят. Всяка истински дясна позиция е или игнорирана, или заглушавана и представяна като крайност и абоминация, въпреки широката обществена подкрепа, която такива позиции споделят. За хората, контролиращи каналите за общуване, преобладаващите нормални разбирания на мнозинството са чужди. Те живеят в информационен балон от себеподобни и очакват от нас да се кланяме на варвари, рушащи паметници и да приемаме педофилията и други психически отклонения като нещо нормално. Всичко това в името на политическата и културната власт. С всичките си проблеми, поне медийната и учебната среда в България все още не е значително засегнати от ракът на западната левичарска идеология.
Не с празни либерални слова и компромиси с радикални психопати ще бъде спечелена войната за бъдещето на цивилизацията. Само с пълна нетолерантност при отстояването на принципите на цивилизацията може да пребори пълзящото надмощие на нечистия съюз между глобалистката бюрокрация, големите банки и корпорации, крайнолеви журналисти, преподаватели и активисти. А решението на проблема с вандалстващите групировки е един – желязо и кръв.

Don`t copy text!